aktiesport

toys

Een nieuwe tijd. Een nieuwe generatie. In de sportwereld staan de dingen nooit stil en dus beweegt Aktiesport mee. Samen met jou!
 
Aktiesport richt zich op jongeren. Jongeren die houden van voetbal en alles wat daar mee te maken heeft. Mode en sport zijn onbewust met elkaar verbonden. En ook voetbal laat zich allang niet meer beperken tot the pitch. Natuurlijk houden we daarbij de focus op value for money met de slimste en beste deals. Always.
 
Aktiesport: een hedendaags merk dat constant in beweging is. Een sportief lijnenspel en een herkenbare kleur: het logo van Aktiesport is gerestyled tot hét beeldmerk van jouw nieuwe favoriete club. Iconische foto’s en frisse kleuren benadrukken onze identiteit. Passie voor voetbal, passie voor het team. Dat maakt ons uniek, elke dag weer. De zinderende energie van het veld, de zaal en de straat vertalen we naar onze winkels. Bij Aktiesport gebeurt het!
 
Een complete voetbal outfit, de laatste styles in streetwear of een paar nieuwe sneakers: we hebben de A-merken en we hebben het als eerste. En dat mag iedereen weten. De beste merken tegen de scherpste prijzen: Aktiesport gaat voor kwaliteit en eigenheid. De nieuwste collecties van o.a. Nike, adidas, PUMA, Under Armour, Fila en Starter vind je het eerst bij ons. Net als special editions en unieke one-offs van alle grote merken.
 
Wij zijn overal en altijd aanwezig. 24/7 op Instagram, Facebook, YouTube, Snapchat, onze website en eigen app. Met video’s, foto’s en aanbiedingen voor de nieuwe generatie.
Een kids cadeau giftcard kan worden gebruikt als volledige of gedeeltelijke betaling voor kleding, schoenen en accessoires bij Aktiesport. Met ruim 60 winkels door heel Nederland, waarvan er veel zeven dagen per week open zijn, is het vinden van de perfecte outfit nog nooit zo eenvoudig geweest. Bezoek onze KidsCadeau locatiepagina om jouw dichtstbijzijnde winkel te vinden.

KOOP NU