Onze Blog

Blog > De 5 leukste kinderboeken aller tijden!
Een interessant voorleesboek voor kinderen vanaf ca. 2 jaar; Nijntje in de Dierentuin. Een groot stevig boek met allerlei plaatjes van bekende en onbekende dieren. Kinderen vanaf 2 jaar kunnen met behulp van hun ouders, broertjes of zusjes en opa en oma dieren leren herkennen!
 
Een super spannend fictieverhaal; Dolfje Weerwolfje! Wanneer Dolfje 7 jaar wordt, schrikt hij zich rot… Hij ziet ineens overal haar en hij heeft een staart, zijn handen en voeten zijn poten geworden… De bekende Nederlandse schrijver Paul van Loon is vooral bekend door zijn boeken als Griezelbus, Foeksia de Miniheks en natuurlijk Dolfje Weerwolfje.
 
Een van de meest populaire kinderboeken is Rupsje Nooitgenoeg. Rupsje Nooitgenoeg wordt al decennia lang door de hele wereld verkocht. Het is een prentenboek waarin vormen, cijfers, woorden en dieren op een speelse wijze worden geïntroduceerd.
Rupsje Nooitgenoeg is ongetwijfeld een van de meest bekende peuterboeken!
 
Pluk van de Petteflet is een boek jeugdboek geschreven door Annie M.G. Schmidt, de illustraties zijn verzorgd door Fiep Westendorp. Een gouden combinatie! Samen hebben ze talloze boeken uitgebracht. Pluk rijdt in zijn rode wagentje rond op zoek naar onderdak, in zijn zoektocht komt hij uit bij de Petteflet… samen met Aagje en de familie Stamper maakt hij de gekste dingen mee! Pluk van de Petteflet mag niet ontbreken in het lijstje van populaire jeugdboeken!
 
Harry Potter en de Steen der Wijzen is een van de nieuwere boeken uit deze lijst. Dit boek vertelt een fictieverhaal over wat Harry en zijn vrienden Ron en Hermelien meemaken op Zwijnstein, de toverschool waar zij les krijgen.
 
Wil je een van deze boeken bestellen? Dan bent u bij Bruna aan het juiste adres, natuurlijk kun je bij Bruna gewoon met je KidsCadeau kaart betalen!