Onze Blog

Blog > Lekker bankhangen met de leukste tijdschriften!

Wat je ook kiest, deze winter hoef jij je zeker niet te vervelen. Een tijdschrift naar keuze bestellen? Klik hier om je KidsCadeaukaart om te wisselen.

Bobo
Zit jij in groep 1 of 2? Kies dan voor maandblad Bobo! Bobo is een blauw konijn die je spelenderwijs nieuwe vaardigheden leert.  

Okki
Yes eindelijk over naar groep 3! Tijd om aan de slag te gaan met lezen, schrijven en rekenen. Kun jij er niet genoeg van krijgen? Kies dan voor een abonnement op Okki! Okki is er speciaal voor kinderen uit groep 3 en 4. Met Okki oefen je er op een leuke manier op los!

Donald Duck, Donald Duck JR en Katrien Duck
Wil jij wekelijks op de hoogte blijven van alles wat in Duckstad gebeurt? Kies dan voor een abonnement van Donald Duck, Donald Duck JR of Katrien Duck.
 
Donald Duck beleeft met zijn neefjes kwik,kwek en kwak en oom Dagobert de leukste en spannendste avonturen. Ben je fan van Donald Duck en begin je net met lezen? Kies dan voor Donald Duck JR. Door de grote letters kun jij de avonturen van familie Duck makkelijker volgen. Donald Duck valt iedere week op je deurmat en Donald Duck JR verschijnt om de week!
Katrien Duck
Wist je dat Katrien haar eigen maandblad heeft? Samen met haar nichtjes Lizza, Juultje en Babetje beleven de dames de grappigste avonturen.
 
Lees je liever Donald Duck pocketboekjes? Ook deze bestel je gemakkelijk met je KidsCadeaukaart. De echte fans kunnen tevens kiezen voor Donald Duck Extra. Donald Duck Extra komt om de vier weken uit en staat boordevol extra avontuurlijke stripverhalen.

FashionChick
Hou jij ook zo van winkelen en make-upen? Lees dan eens FashionChick. Het tijdschrift voor meiden die van fashion en beauty houden! Het tijdschrift is gevuld met de laatste trends. Zie je iets in het tijdschrift wat je heel leuk vindt? Dan kun je dit direct bestellen op de website van FashionChick!  
 
Kijk

Dit super coole tijdschrift is voor alle kinderen die van wetenschap en techniek houden. Kijk magazine verschijnt iedere maand en houd je up-to-dat over o.a. vliegtuigen, het menselijk lichaam en drones.

LINDA.meiden
LINDA.meiden is van de makers van het tijdschrift LINDA. Lees alles over Instragram bekendheden, DJ’s, beauty, mode en nog veel meer. LINDA.meiden komt 6x per jaar uit.
 
National Geographic JR
Dierenliefhebbers opgelet! National Georgraphic JR (ook wel bekend als NatGeo Junior), vertelt je alles over wilde dieren en de woeste natuur. Naast leuke weetjes vind je ook uitdagende puzzels en testen. National Geographic Junior komt 12x per jaar uit.
 
Tina

Ben jij ook zo gek op de Tina? Een tijdschrift vol girlstalk! Lekker lezen over de nieuwste mode, verhalen van andere lezeressen en de blunders van Noortje. En niet te vergeten de posters van je favoriete sterren! Tina komt wekelijks uit. Jij bent deze winter niet van de bank te slaan J.
 
Wild van Freek

Reis iedere maand met Freek mee naar de meest bijzondere en soms onbereikbare plekken op aarde. Wild van Freek geeft je een uniek kijkje in het leven van Freek. Naast spectaculaire informatie over wilde dieren en de natuur lees je in Wild van Freek ook goede moppen en leuke strips.

Zo zit dat
Het maandelijkse tijdschrift voor alle nieuwsgierige aagjes. Als lezer krijg je namelijk antwoord op de meest leukste/gekste en onwerkelijkste vragen die onder andere gaan over natuur en dieren, sport en avontuur, computers en games en nog veel meer. Lekker lezen en ontdekken doe je met Zo zit dat!