PERRY 

activity

Perry heeft alles voor jouw sportieve en/of avontuurlijke lifestyle, van zowel A merken als gerenommeerde eigen merken zodat je altijd jouw unieke stijl kunt uitdragen. Of je nou tennist, voetbalt, hockeyt of hardloopt. Of een nieuwe schooltas, toffe trui, jas of sneakers nodig hebt, Perry is er voor jou! Perry biedt een volledig assortiment sport- en adventure producten met innovatieve elementen en altijd volgens de laatste fashion trends.
 
Perry richt zich op sportieve, enthousiaste avonturiers in hart en nieren die op zoek zijn naar een nieuwe dynamiek. Perry begrijpt wat jou motiveert en wat je nodig hebt om actief te zijn. Perry daagt je uit en helpt je graag om het maximale uit jezelf te halen en jouw grenzen te verleggen. Bewegen is beleven, daarom willen we in alles wat we doen mensen prikkelen, verleiden en uitdagen het avontuur op te zoeken. Door meer te bewegen beleef je meer. Perry support bewegen daarom met aantrekkelijke acties, goede service en een relevant actueel assortiment.
 
De Perry Keep Moving Tour is een unieke tour door het land met diverse exclusieve en unieke sportieve events speciaal voor fans van Perry. Het volledige programma varieert van tweewekelijkse adidas runs vanuit de Kalverstraat, Mud Masters trainingsevents en een ski clinic op een indoor skibaan. Alle events worden verzameld op het Perry blog. Perry staat voor alles wat jou beweegt, letterlijk en figuurlijk.

KOOP NU